русија. сад. војна во украина

Сподели со своите пријатели

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен ја отфрли идејата за преговарање за прекин на огнот меѓу Украина и Русија во овој момент. Loading… „За некои, идејата за прекин на огнот може да биде примамлива и јас го разбирам тоа. Но, ако се сведува на практична ратификација на руската окупација на значајниПрочитај повеќе