Правен Факултет

Сподели со своите пријатели

Директорот на ЈП Службен весник на РМ, Мартин Костовски и деканот на правниот факултет „Јустинијан Први“, д-р Горан Коевски, потпишаа Меморандум за соработка  во рамките на Правната клиника за ранливи групи, која веќе извесен период постои на овој факултет. Бидејќи Правната клиника има за цел да гради знаења и вештиниПрочитај повеќе