Мирослав Петровиќ

Сподели со своите пријатели

Во Куманово утре и задутре ќе се одржи четвртиот по ред меѓународен меморијален боксерски турнир „Мирослав Петровиќ“ во чест на прославеното тренерско боксерско име. Loading… Празник на боксот и ревија на најдобрите боксерски имиња од Европа каде ќе настапат боксери од Италија, Турција Австрија. Молдавија Србија, Босна и Херцеговина, Словенија,Прочитај повеќе