Кристоф Требеш

Сподели со своите пријатели

Шесте најголеми земји на Европската унија, вклучувајќи ги Германија и Франција, не му дадоа никакви нови билатерални воени ветувања на Киев во јули, пишува „Политико“, повикувајќи се на Килскиот институт за светска економија. Loading… Според Институтот, ова се случило за прв пат од почетокот на конфликтот. „Ова укажува на фактотПрочитај повеќе