Костоперска карпа

Сподели со своите пријатели

Вработените на DRӒXLMAIER локацијата Куманово успешно засадија околу 1200 садници од видот бел бор во месноста Костоперска карпа кај Младо Нагоричане во близина на Куманово. Loading… Акцијата беше спроведена во соработка со јавното претпријатие „Национални шуми“ подружница Куманово, а садниците беа обезбедени од страна на DRӒXLMAIER. Волонтерски акции за пошумувањеПрочитај повеќе