iPhone 14 Pro Max

Сподели со своите пријатели

Додека iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се продаваат како луди, побарувачката за моделот iPhone 14 Plus продолжува да се намалува. Loading… По слабата претпродажба, намалувањето на производството, пристигна вест дека има пад на испораките на панелите на iPhone 14 Plus. Според аналитичарот Рос Јанг, 75% од панелитеПрочитај повеќе