инфлуенсери

Сподели со своите пријатели

Сопствениците на домашни миленици кои им отвориле профили на социјалните мрежи можат да заработат многу пари од рекламирање разни производи со своите кучиња, мачки, мајмуни, па дури и прасиња. Многумина сметаат дека инфлуенсерите имаат работа од соништата – го прават оан што госкаат и за тоа некој многу добро гиПрочитај повеќе