Групација Алфа

U.S. American flags under clear sky

Сподели со своите пријатели

САД вчера воведоа санкции за четворица Руси поврзани со финансискиот и инвестициски конгломерат „Алфа груп“ и руските деловни асоцијации, како дел од најновите мерки против финансиската елита на Москва поради војната во Украина. Loading… Американското Министерство за финансии објави дека санкциите се насочени кон четири лица кои биле во надзорниотПрочитај повеќе