гимнастика

Сподели со своите пријатели

Три златни медали, пет сребрени медали и еден  бронзен медал освоија гимнастичарите на клубот „Атлета“ од Куманово на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading…     На првенството клубот учествуваше со 23 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 14 во женска конкуренција. – Во силна конкуренција надПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Две златни, еден сребрен и две бронзени медали освоија гимнастичарите на кумановскиот клуб „Атлета“ на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading… На првенството клубот учествуваше со 19 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 10 во женска конкуренција.     Во силна конкуренција над 160 натпреварувачи од целатаПрочитај повеќе