Фенг Шуи

Сподели со своите пријатели

Можеби ви звучи чудно што работите во вашиот животен простор можат да влијаат на количината на пари што влегува во вашиот живот, но според филозофијата на фенг шуи, ние секојдневно гледаме и допираме разни нешта чија енергија, заедно со онаа што ја носиме во себе, може да прави чуда. Loading…Прочитај повеќе