Џозеф Ву

people riding motorcycle on road during daytime

Сподели со своите пријатели

Повеќе од 40 отсто од глобалната трговија ќе биде нарушена во случај на војна во Тајван, што ќе доведе до катастрофални последици за целиот свет, изјави министерот за надворешни работи на Тајван Џозеф Ву. Loading… – Повеќето земји се сигурни дека оваа ескалација нема да се случи, бидејќи тоа биПрочитај повеќе