Денис Шелер

Сподели со своите пријатели

Веќе извесно време се шпекулира дека руската паравоена формација Вагнер наоѓа регрути, меѓу другото, и во Србија. Loading… На крајот на краиштата, набргу по руската инвазија, низ Белград почнаа да се појавуваат мурали на црвени черепи на црна позадина – амблем на Вагнер. Покрај тоа, многу видеа споделени на социјалнитеПрочитај повеќе