Центар за култура

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот Центар за култура „Трајко Прокопиев“ ги повика ликовните уметници, автори од областа на литературата и издаваштвото, како и музичките репродуктивци, да побараат поддршка од стручните тимови на Центарот за подготовка на проекти со кои ќе аплицираат до Министерството за култура за наредната година. – Заинтересираните кои имаат проекти заПрочитај повеќе