Библија

open book

Сподели со своите пријатели

Еврејската Библија стара илјада години, најстарата за која е познато дека е речиси завршена, денеска е продадена на аукција во Њујорк за рекордни 38,1 милиони долари и ќе биде дадена на Музејот на еврејскиот народ во Тел Авив, објави Сотби. Loading… Sassoon Codex, именуван по неговиот најпознат сопственик, Дејвид СоломонПрочитај повеќе