Бени Ганц

Сподели со своите пријатели

Израелскиот министер за одбрана Бени Ганц изјави дека Израел може да ги нападне иранските нуклеарни постројки за две или три години. Loading… „За две или три години, можеби ќе летате на небото во правец на исток и ќе учествувате во напад на нуклеарни постројки во Иран“, рече Ганц во говоротПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Израелскиот министер за одбрана Бени Ганц изјави денеска во разговор со амбасадорите на Европската унија дека Израел нема да испраќа оружје во Украина, но може да изгради паметен цивилен систем за рано предупредување за дојдовни воздушни напади, како што се користи во таа земја, објави „Тајмс оф Израел“. Loading… ИзјаватаПрочитај повеќе