Анутин Чарнвиракул

Сподели со своите пријатели

Министерот за здравство на Тајланд ги обесхрабри туристите да ја посетуваат земјата само за да пушат трева, само два месеци откако беа усвоени новите закони за главно декриминализирање на дрогата. Loading… „Ние не ги поздравуваме таквите туристи“, рече Анутин Чарнвиракул на новинарите на прашањето за рекреативната употреба на марихуаната меѓуПрочитај повеќе