Ана Љубиќ

Сподели со своите пријатели

Книгата „Што ми остана од тебе“ од авторката Ана Љубиќ ќе биде промовирана вечерва во Занаетчискиот дом Куманово во 19:30 часот. Loading… Љубиќ е студент на Филолошкиот факултет, на Катедрата за македонска книжевност и култура. Таа пишува од своите детски денови песнички за деца кои прераснуваат во поинакви емотивни стихови,Прочитај повеќе