Александар Венедиктов

Сподели со своите пријатели

Заменик-секретарот на Советот за безбедност на Руската Федерација Александар Венедиктов предупреди дека евентуалниот влез на Украина во НАТО може да доведе до Трета светска војна Loading… Висок дипломат изјави за Sky News дека бавната испорака на системи за противвоздушна одбрана е клучен фактор што ја ограничува способноста на сојузниците даПрочитај повеќе