Статистички овој хороскопски знак има најголеми шанси за седмица на ЛОТО

Сподели со своите пријатели

Многумина сакаат да заработат пари преку популарните игри на среќа, а астрологијата може да ви помогне да откриете какви се вашите шанси за победа на лотарија.

Според истражувањето на Lotto Games за 2019 година, откриено е кој хороскопски знак освои најмногу пари во повеќето случаи!

Loading...

Еве зошто треба да се вљубите во жена која е Риба во хороскоп

Според статистичките податоци, постои еден хороскопски знак кој е најсреќен и тоа се Риби.

Статистички, луѓето родени помеѓу 19 февруари и 20 март освоиле најмногу лотарии – дури 11,6 проценти од сите добитници на игри на среќа биле луѓе со овој хороскопски знак.

Раковите емотивни, Овните тврдоглави: Кои се слабите точки на секој хороскопски знак?

Затоа, рибите се сметаат за вистински среќници на кои им е предодредено да добиваат голема премија и затоа многумина сметаат дека привлекуваат пари на секој чекор.

Рибите се познати по својата дарежлива и емпатична природа, нудејќи нежност, љубезност и сочувство. Би било интересно да се знае дали овие особини остануваат подеднакво нагласени по нивната победа на лотарија и дали тие ги делеле наградите со своите најблиски.

5 хороскопски знаци кои најдобро се снаоѓаат со стресот

На второ место, веднаш зад Рибите, се наоѓаат Раковите, кои постигнале 9,9 проценти успех во игрите на среќа.

Loading...

Третото место им припадна на луѓето родени во знакот на Девица со 8,9 проценти и Водолија со 8,5 проценти од освоените награди.

12 хороскопски знаци, 12 паранои: Која е твојата?

Според податоците добиени од оваа студија, откриено е дека најмалку среќен хороскопки знак на кога се во прашање игрите на среќи е Стрелец.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *