30.08.2019 10:56

Што не е во ред со вас, ако за време на сексот со партнерот замислувате некој друг?


Кога една жена ќе започне да размислува за друг маж за време на сексот, а тој маж е производ на имагинацијата или лицето од насловните страници на списанија, тоа не ја загрозува нејзината врска и врската со нејзиниот сегашен партнер.

Ако за време на сексот, вие замислувате дека партнерот води љубов со некој друг или има некој друг таму, тогаш имате фетиш и сакате тројка. Ниту, пак, тоа значи дека не сте задоволни од врската, или дека сте помалку заљубени во партнерот, туку едноставно сакате да ги проширите своите сексуални искуства, и нема ништо лошо во тоа.

loading...

И кога е време да се тревога?

Кога за време на сексот, мислите талкаат кон работниот колега или други машки познаници и кога замислувате дека наместо со партнерот дека љубов водите со него. Тогаш, прашање е само на време кога сексуалниот партнер ќе биде личноста за која фантазирате, бидејќи – како што е веќе добро познато – една жена раскинува кога нејзиниот ум е на едно сосема друго место.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments