СДСМ со нова бомба и пренос во живо

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации на СДСМ, денеска, во 14:30 часот, во седиштето на СДСМ, ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

 Прес конференцијата ќе може во живо да се следи и на интернет страницата на СДСМ (http://sdsm.org.mk/).

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *