Руските проститутки за Мундијалот добиваат конкуренција од Африка

Сподели со своите пријатели

Руските проститутни овие денови предупредуваат на наезда од колешки од Африка и најостро протесираат, затоа што, како што велат, ќе им ја урнат цената која и онака е веќе доволно ниска, а велат и дека мажите веќе се радуваат на „промени на бојата“ во сауните. Сепак, дали е баш така?

Руските проститутки откриваат нова ера во нивната професија: „Уживаме како никогаш досега“

Loading...

Истражувањата покажуваат дека африканските проститутки во Русија ја изгубиле почетната егзотика, затоа што денес може да се најдат во скоро секој бордел.

Париз казни 1,142 клиенти на проститутки од 2016 година

Интересирањето на Русите за продавачките на љубов од Африка полека опаѓа. Како што велат, нема разлика помеѓу црните и бели жени, а додаваат и дека често немаат за што да разговараат со црнките.

 

 

И сопствениците на борделите во кои обично работат црните девојки наведуваат дека заработката значително е намалена во последно време. Како што велат, не требало да ја шират понудата, затоа што побарувачката навистина забрзано почнала да паѓа.

Проститутки претепаа бизнисмени во ноќен бар (видео)

Оред десетина години во Москва не било лесно да се најде проститутка од Африка, а оние малку кои можеле да се најдат, заработувале и повеќе од доволно. Денес, цената на нивните услуги е и до пет пати помала и изедначена со цените на белите девојки.

Контроверзен бордел само за богаташи: Чланарината чини 1,6 милиони долари, а локацијата е тајна (ВИДЕО)

Според неофицијалните податоци, во секс индустријата во Москва денес работат околу 250 цени девојки. Поголемиот дел од нив се поранешни студентки кои дошле во Русија на школување, но поради различни причини избрале да се занимаваат со проституција.

 

Loading...

 

Фасцинантно е што скоро сите девојки мислат дека на тој начин многу побрзо ќе напредуваат во животот, но можеби и не е толку чудно ако се земе предвид дека тоа е една од работите кои макроата им ја ветуваат.

Како изгледала визит картичка на француска проститутка од 30-те години на минатиот век? (фото)

Поголемиот дел од нив се под строг надзор од своите сонародници.


Leave a Reply