Професорка имала секс со ученик секој ден: Одлежала затвор и сега снима порно филмови (видео)

Сподели со своите пријатели

Професорката која завршила во затвор затоа што имала секс со својот ученик станала порно ѕвезда.

Мери Бет Хаглин (24) секојдневно имала секс со својот 17-годишен ученик Та акако замена дошла да работи во средно училиште во Вашингтон, а на ученикот тогаш му испраќала и голи фотографии.

Имавме секс скоро секој ден и тоа во неговиот автомобил, во куќата на мајка му, но и кај татко му – рекла таа.

Додава дека е заведена и дека ученикот целосно ја излажал.

Окружниот судија не ја прифатил нејзината одбрана, па била осудена на една година затвор поради сексуално искористување на ученик.

Меѓутоа, изгледа дека бргу се вратила во форма. Во неодамна објавена снимка може да се види дека ова девојка започнала да работи како порно ѕвезда и дека е подготвена да зборува за контроверзиите кои ја опркужуаат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.