ПРЕСМЕШНО: Вака изгледа кога кучето е љубоморно (видео)

Сподели со своите пријатели

Сопственикот на две преубави кучиња хаски, Холи и Титан го снимил оваа интересно видео кое ги насмеа луѓето ширум светот.

На него Титан мирно лежи покрај сопственикот, додека Холи одмара на неговите нозе. Во еден момент сопственикот започнува да го гали Титан, што на Холи не му се допадна воопшто.

Со шепа му поажува дека треба повеќе да и се посвети нејзе, а на крајот станува и седнува врз него за да повеќе го гали Титан.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.