05.09.2017 09:25

ПРЕДИЗВИК: Со гол задник врз кошница со пчели (видео)

Facebook Twitter Google+

Пред нас е уште едно парче од делот – „Што би направиле луѓето за пари?“ Па конкретно оваа момче било спремно да ги спушти панталоните и со гол задник да седне на кошница со пчели.

Да, тука има многу пчели.

Поентата била (освен да испадне будала) да издржи одреден број секунди седејќи гологаз на „престолот“ преполн со пчели кои се обидуваат да го убијат и за тоа би добил 550 евра.

Иако веројатно очекувал дека не луѓето тоа ќе им биде смешно, неговиот потег поголемиот дел остро го осудиле со оглед дека на тој начин  убил голем број пчели – они кои не ги згмечил, починале откако го боцнале во задникот.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments