Прашајте ја локалната самоуправа, а ние ќе се погрижиме да Ви го доставиме одговорот во најкраток можен рок.

Loading...

Вашето прашање можете да го поставите со праќање на емаил на contact@kumanovskimuabeti.mk или со потполнување на формата подолу и кликнување на копчето “Прати”

 

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Предмет

  Вашето прашање

  Loading...


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *