Понуда за сезонска работа во Грција

Сподели со своите пријатели

Порталот Фактор објави понуда за млади кои бараат сезонска работа во Грција. Доколку сте заинтересирани, еве што се бара и каде да се обратите.

Loading...

Еве неколку огласи:

*Се бара собарка до 40 години, со искуство и познавање на англиски јазик, за работа во хотел со 5*.
Локација: Крит
Плата: 700 + бакшиш и обезбедено сместување и храна

*Се бара жена со ЕУ пасош за работа во кујна во ресторан.
Локација: Родос
Плата: 800 евра со осигурување и обезбедено сместување и храна

*Потребен е пар до 40 години со ЕУ пасош и многу добро познавање на англиски или грчки јазик за работа во хотел како собари.
Локација: Андрос
Плата: 700 со обезбедено сместување и храна

*Се бара дечко со ЕУ пасош и познавање на англиски и руски, или германски јазик, за работа во златара.

Локација: Крф
Плата: 800 евра + бонус и обезбедено сместување и храна

*Се бара жена на возраст до 40 години, за работа во кујна во ресторан и помош во сервис. Потребно е многу добро познавање на англиски јазик.
Локација: Хиос
Плата: 750 – 800 евра со обезбедено сместување и храна

Loading...

*Се бара жена со ЕУ пасош за работа во кујна во рибен ресторан.
Локација: Кимолос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара куќна помошничка на возраст до 55 години со познавање на грчки јазик.
Локација: Лефкада
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара куќна помошничка на возраст до 50 години, со минимално познавање на англиски јазик.
Локација: Месолонги
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара келнерка на возраст до 40 години со минимално познавање на англиски и грчки јазик.
Локација: Еласон
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара бармен со ЕУ пасош и познавање на англиски јазик за работа во хотел.
Локација: Скијатос
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара собарка до 35 години со добро познавање на англиски јазик.
Локација: Закинтос
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара жена на возраст до 45 години со добро познавање на грчки јазик за работа во кујна.
Локација: Родос
Плата: 750 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара собарка на возраст до 30 години со добро познавање на англиски јазик.
Локација: Крф
Плата: 750 евра со обезбедено сместување и храна

Loading...

*Се бара пица мајстор со ЕУ пасош.
Локација: Халкидики
Плата: 700 – 900 евра со обезбедено сместување и храна

*Потребни се готвач/ка и пица мајстор/ка со ЕУ пасош за работа во ресторан. Не е потребно познавање на јазик.
Локација: Халкидики
Плата: 700-900 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара собарка на возраст до 35 години со познавање на англиски јазик.
Локација: Закинтос
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

*Се бара келнерка со добро познавање на англиски за работа во ресторан во склоп на вила.
Локација: Тилос
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

За аплицирање распрашајте се овде.

Leave a Reply