ПОДГОТВЕТЕ ГИ НЕРВИТЕ: Можете ли да ја пронајдете змијата на оваа фотографија?

Сподели со своите пријатели

Играта „Пронајди ја змијата“ е забавна се додека таа само се наоѓа на фотографијата, а не во реална близина. Но, оваа фотка ни доаѓа од Австралија и објавена е на социјалните мрежи,

Набљудувајте ја внимателно фотографијата и обидете се да ја пронајдете змијата која вешто се камуфлирала.

Доколку се намачивте или се уште не го пронајдовте решението – змијата се сокрила во грмушките во десниот дел од аголот на дрвената ограда.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.