Поддршката на родителите е клучот за успехот на децата (видео)

Сподели со своите пријатели

„Зад секој успешен спортист стои псоветен родител“. Тоа е паролата на најновата рекламна кампања на компанијата „Procter & Gamble“, која ја слави улогата на мајката во кариерата на неколку олимписки спортисти.

Рекламниот спот пристигнува во пресрет на почетокот на Летните Олимписки игри кои оваа година ќе се одржат во Рио де Женеиро.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.