Оставаат и тоа засекогаш: Хороскопски знаци кои многу лесно ќе ве отфрлат

Сподели со своите пријатели

За нив нема длабоко страдање; кога ќе завршат, тоа значи дека навистина завршиле.

Loading...

Овие знаци на хороскопот се едни од најмалку патетичните, кои се карактеризираат со копнеж за слобода и целосна независност.

Водолија

Водолијата е дефинитивно знак што доаѓа на првото место на списокот на слободни. Ова е знак на иднината, иновациите и истражувањето. Вие не можете да ја држите Водолијата посесивно во рацете, таа е независна и би се откажала од скоро сè за сопствена слобода.

Ако ја туркате со љубомора или некои драматични сцени, таа ќе избега со чувство на олеснување.

Овен

Иако Овенот сака да биде на водечка позиција, така и во љубовта, тој цени дека неговиот збор треба да биде последен, овој лик е во состојба да се впушти во страствени врски и авантури.

Сепак, Овенот, кога ќе замине, не се свртува кон минатото и е слаб со толеранција и компромис.

Loading...

Близнаци

Колку само знаат да опсипуваат со внимание и нежност… Но, проблемот со Близнаците е што сите негови чувства се многу, многу моментални, а кога ќе почувствува дека врската има тенденција да стане сериозна, тој ќе се сврти и ќе избега.

Стрелец

За разлика од колегите споменати погоре, Стрелецот нема да ве остави лесно и без малку совест, но тука се потенцира и нивната потреба за слобода, која е својствена и за Близнаците и Водолијата. Без притисок за да не дојде до раскинување без можност за враќање.


Leave a Reply