Објавени кумановските гафови за 2022 година (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Традиционално и годинава локалната Телевизија „Плус“ од Куманово ја објави својата компилација од гафови снимени во текот на годинава што измина.

Loading...

Со оваа последна објава за 2020 година, редакцијата на нашиот портал ви посакува среќна и весела 2023 година, имајте добро здравје и исполнете ги сите ваши соништа.