Нова математичка загатка која го мачи светот (фото)

Сподели со своите пријатели

Обидете се од прв пат да ја пресметате равенката која е вметната на фотографијата. Доколку го направите тоа вистински сте гениј.

v227026-1

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.