Невеста се напила и не успеала да стигне на сопствената венчавка

Сподели со своите пријатели

Една невеста е приведена затоа што на патот до венчавката возела пијана, па така не успеала да пристигне на сопствената венчавка.

СЕ ПОРОДИЛА „МРТВА ПИЈАНА“: Лекарите занемеле кога го прегледале бебето

Loading...

Не е познато зошто триесетгодишната Амбер Јанг тргнала сама и пијана на венчавање, но попат успеала да удри три автомобили пред да пристигне полицијата.

 

 

Едно лице претрпело и помали повреди при судирот и завршило во болница.

Ја затекна пијана во кревет со друг – опна селфи со нив и брутално ѝ се одмаздил

Полицијата и ставила лисици на рацете и ја одвеле во станицата во Маријан, Аризона.

 

 

Loading...

Невестата по трезнењето во станицата била пуштена на слобода, но не е познато дали пристигнала на својата венчавка.


Leave a Reply