Најновата секс поза „полжав“ ги збудале паровите ширум светот

Сподели со своите пријатели

Летното време е прекрасно за истражување нови задоволства и секс пози кои можат да доведат до најлудите оргазми. Пробајте ја позат „полжав“ и нема да се покаете.

Секс позата „полжав“ ќе го искачи вашиот љубовен живот на едно повисоко ниво. Обострано ќе бидете задоволени и ќе можете да се решите од сите проблеми кои ги имате.

Loading...

Ова е најдобрата секс поза за „елегатно пополнетите“ жени

Многу е важно да внесувате промени во сексуалните односи затоа што динамиката во креветот покренува и други аспекти на животот.

Еве како да ја изведете секс позата „полжав“:

Жебата би требало да легне на грбот и да ги привлече своите колена кон градите. Партнерот клечи крај нејзината карлица и пенетрацијата може да започне.

Револуционерна поза во аналниот секс која носи многу уживање

Би било посакувано дамата да ги крене своите нозе на рамениците на мажот за да му овозможи со сета тжеина да удри на Г-точката.

Она што е итнересно е што рацете на двајцата партнери се слободни па можат да направат мали движења кои ќе ги активираат ерогените зони и ќе доведат до неверојатни оргазми, па дури и до заендички.

10 одговори на интересни прашања за сексот

Loading...

Како дополнително „лудоло“, оваа поза ви овозможува да користите секс играчки кои дефинитивно ги стимулираат вашите полови органи како што сакате. Секако вибраторот е вистински избор.

Жените ширум светот веќе ја фалат оваа поза на социјалните мрежи и велат дека долго немале подобар секс.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *