Најавени прекини во електродистибутивната мрежа

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, за утре, најавени се прекини во електродистибутивната мрежа во Куманово, при што без електрична енергија ќе останат четири улици.

Loading...

Според најавите на ЕВН, на 15 април, од 8 до 17 часот, без електрична енергија ќе биде дел од улицата Иво Лола Рибар, ул. Никола Карев, ул. Магдалена Антова како и дел од улицата Живко Чало.

Leave a Reply