Кумановец упорно си ја шета свињата низ улиците и булеварите (ФОТО+ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кумановец редовно изминатите недели си ја шета својата свиња по улиците во населбата „Гоце Делчев“, а вчера реши да ја прошета и по еден од булеварите.

 

Loading...

 

Освен што можеби некому ова ќе му изгледа смешно затоа што се случува во една урбана средина, од друга страна е и многу опасно, како по животното, така и по учесниците во сообраќајот.

 

 

Наши читатели во неколку наврати ни доставија низа фотографии и видеа од оваа „несекојдневна појава“, а ние ви ги пренесуваме во продолжение.

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *