Кумановци уживаа во хитовите на Некст тајм, Лозано, Барди и Алкета (ГАЛЕРИЈА)

Сподели со своите пријатели

Неколку илјади граѓани на градскиот плоштад вчера уживаа во втората концертна вечер по повод ослободувањето на градот Куманово.

Loading...

Свој настап имаше Лозано, по што следуваа Барди и Алкета, а вечерта кулминираше со многу патриотизам и песните на Некст тајм.

Дел од атмосферата во продолжение низ објективот на Кумановски Муабети.

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

фото: Никола Ивановски