Како реагира 70-годишна баба на самоуправувачки автомобил? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова видео е многу добра реклама за самоуправувачките автомобили кои ги претстави футуристичката технолошка компанија „Тесла“, а тоа не би било така доколку не би била таква реакцијата на оваа 7-годишна бабичка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.