Како да знаете дали сте добри во кревет?

Сподели со своите пријатели

Убаво е кога ви даваат до знаење дека нешто правите добро. Комплиментите се секогаш добредојдени во сексот. Но, како ќе знаете дали сте добри во кревет, ако никој досега не ви кажал ништо во врска со ова. Многу едноставно.

Постојат знаци кои ќе ви покажат дали сте умешни во креветот. Зборовите можат и да не бидат искрени, но говорот на телото открива се.

Како да читате меѓу редови?

 

Loading...

 

Притискање на рацете и нозете

Физички знак кој открива дека партнерот е во потполна екстаза е притискање на рацете и нозете. Кога и да забележите дека го прави ова, бидете задоволни со себе, затоа со помош на овие мали гестови се одложува оргазмот. Зошто? Едноставно – сака да ужива подолго со вас.

 

 

Втора рунда

Ако сте навистина одлични во кревет, уживањето со вас никогаш не е доволно. Самата помисла за секунда јавува нова желба за секс. Ако забележите дека тој/таа е веднаш подготвена за втора рунда секс, тоа е сигурен знак дека сте неприкосновен владетел во креветот.


Leave a Reply