Како да преживеете само со помош на природата (видео)

Сподели со своите пријатели

Живееме во времето кога поголемиот дел од луѓето едвај спојуваат крај со крај. Некој живее добро, некој уште подобро, но поголемиот дел од народот секојдневно ја губи битката за опстанок.

 

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.