ГОЛА ДЕВОЈКА НАПРАВИ ХАОС ВО СРБИЈА: Се соблече и бираше лубеници (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видео кое едноставно може да се нарече „што видовме сега?!“ Се споделува на социјалните мрежи.

Loading...

Во клипот за неверување, ќе видите како целосно гола девојка бира лубеница од камион.

Продавачот беше повеќе од услужен, па голата убавица конечно доби лубеница и бакнеж.

Според некои информации, снимката е направена на Панчевачки пат, во правец на Белград.

Не е познато кога е направена снимката, но ако некој е заинтересиран, килограм лубеница е 30 динари.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *