Булевар Октомвриска Револуција без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие Водовод, за денес /22 април/, поради дефект во водоводната мрежа, најавени се прекини во водоснабдување на три локации во Куманово.

Loading...

Без вода, денес ќе биде булеварот Октомвриска Револуција, ул. 11 Ноември и локалитет Муслимански гробишта.

Leave a Reply