5 хороскопски знаци кои се најголеми манипулатори

Сподели со своите пријатели

1. Водолија

Loading...

За Водолија светот е досаден од моментот на раѓањето. Припадниците на овој знак се однесуваат како да е над сите и не сакаат да размислуваат за работа.

Сè што бара вистинска работа и напор им е под честа, што им олеснува да изберат партнер – тие бараат потчинет што можат лесно да го управуваат и кој навистина верува дека Водолијата е супериорна.

Сакате врска полна со авантура? Овие хороскопски знаци се идеални партнери за вас

Оние што се родени во овој хороскопски знак се големи снобови и злобни, па затоа немаат милост кон партнерот кој не го прави она што му рекле да го направи.

Тие успеваат да го натераат партнерот да прави што и да кажат, но кога некој од нив ќе побара нешто, не ја возвраќаат услугата.

2. Близнаци

Ако успеат да издржат со некого повеќе од една недела, Близнаците наоѓаат начин да го потчинат на себеси и да го натераат да прави она што тие сакаат.

Loading...

Хороскопски знаци кои ги очекува магична пролет

Родените во овој знак се многу колебливи, па ги донесуваат сите одлуки на својот партнер. Тие тешко се одлучуваат да одат на работа, па доколку направат нешто, тоа го прават по туѓа иницијатива.

Близнаците се себични и ретко ги земаат предвид потребите на другите луѓе.

3. Девица

Девица, која работи напорно, сака да се опушти и да одмори, без оглед на тоа што сака нивниот партнер, чија работа може да биде побитна.

Шест хороскопски знаци кои вешто ги кријат своите чувства

Откако ќе ја завршат смената, Девиците ги завршиле сите свои работи. Далечинскиот управувач може да биде оддалечен само половина метар, но ќе побараат од партнерот да им го подаде.

Девиците се бучни и сакаат да наредуваат на својот парнер, од кој се очекува да стори сé за нив. Инаку, тие се подготвени со часови да се спротивставуваат.

Loading...

4. Рак

Раковите се многу разгалени и очекуваат другите да им ја вршат должноста цел живот, па затоа тоа го бараат и од своите партнери, кон кои се поставуваат нареднички.

Дамите родени во овие три хороскопски знаци се вистинска „експлозија“ во кревет

Родените во овој знак не сакаат да ја валкаат својат ачичност со тоа што извршуваат домашни работи и затоа стапуваат во бракови: да имаат свој роб кој ќе ги плаќа сметките, ќе пере, готви, ќе ја чисти куќата и живее за следната наредба.

5. Бик

Најмрзливиот хороскопски знак останува мрзлив и во врската. Ако нешто треба да се направи, Биковите нема да мрднат со прстот, бидејќи нивниот партнер е таму за да ги мие садовите, да ја исчисти куќата и да се осигура дека сè е направено.

5 хороскопски знаци кои најдобро се снаоѓаат со стресот

Родените во овој знак се свесни за ова и немаат намера да се сменат. Тие можат да живеат во целосен хаос и да не им пречи тоа. Во ред е сè додека не мора да чистат или работат нешто по дома.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *