Зошто по капење во базен ви поцрвенуваат очите?

Во годишниот извештај на американскиот Центар за контрола и превенција на болести, откриени се главните причини за иритација на очите кај капачите. Кога дојде лето, ретко кој не посака да оди на базен за да се разлади и опушти. Исто така сите знаат дека на крајот веројатно ќе се вратат … Continue reading Зошто по капење во базен ви поцрвенуваат очите?Прочитај повеќе