Зошто мажите сакаат помалку интелигентни жени?

Врз основа на едно истражување кое е спроведено на просторите на Велика Британија се дошло до заклучок дека жените кои се поубави имаат поголеми шанси во освојувањето на мажите споредено со оние кои се интелигентни. Во истражувањето биле вклуичени 121 маж, а секој од нив се сложил дека врската со … Continue reading Зошто мажите сакаат помалку интелигентни жени?Прочитај повеќе