Заминал на гробишта да бара духови, а тогаш го снимил ова (ВИДЕО)

Персоналниот тренер и истражувач на паранормални активности ТОни Фергусон (33) се скаменил кога неодамна, истражувајќи гробишта стари 800 години, како тврди, забележал дух кој одел директно кон неговата камера. Тони ги истражувал гробиштата крај црквата Св. Мери во Елинг, Хемпшир, кога здогледал бледа фигура, како чад, како се движи кон неговата камера, пренесува Дејли Мејл. … Continue reading Заминал на гробишта да бара духови, а тогаш го снимил ова (ВИДЕО)