За помалку од три минути украде BMW X6 (видео)

Дали ова е најбрзиот крадец? Автомобил од марката BMW е еден од најпосакуваните на глобалниот пазар и воопшто не чуди што многу често се цел на крадците. Се обиде да украде женска чанта, но кога ја подигна следуваше вистински ШОК (видео) Loading… Еве една демонстрација која ја направил еден руски … Continue reading За помалку од три минути украде BMW X6 (видео)Прочитај повеќе