ВАШИНГТОН: Снајперист рани четири лица, па си пресуди

Американецот Рејмонд Спенсер ранил четири лица од снајпер во Вашингтон пукајќи кон луѓе по случаен избор, а потоа извршил самоубиство, соопштија официјални лица. Loading… Полицијата соопшти дека Спенсер е од предградието на Ферфакс во државата Вирџинија и дека првично бил идентификуван врз основа на видео што го објавил на социјалните … Continue reading ВАШИНГТОН: Снајперист рани четири лица, па си пресудиПрочитај повеќе