Упасениот колумбиски нарко бос соработувал и со кланови на Балканот

Со балканските нарко шверцери е поврзан и уапсениот нарко бос во Колумбија, Даиро Антонио Усуга (50), познат по прекарот Отониел, за кој се тврди дека е „Ескобар на нашиот век“. Loading… Кланот Дел Голфо, на чие чело беше до неговото апсење, контролира многу правци за шверц на дрога кон САД, … Continue reading Упасениот колумбиски нарко бос соработувал и со кланови на БалканотПрочитај повеќе