Украина: Русија остана без 17.700 војници во инвазијата

Украина ги објави најновите информации за загубите што Русија ги претрпела од почетокот на војната. Loading… Се тврди дека загинале 17.700 руски војници, а уништени се 1.751 оклопно возило.   Нова експлозија во рускиот град Белгород, Украина не потврди, но и не негираше вмешаност (ФОТО)   Другата воена опрема без … Continue reading Украина: Русија остана без 17.700 војници во инвазијатаПрочитај повеќе